Energetische lichaamsmassage

Energetische lichaamsmassage

Heerlijk genieten…

De energetische lichaamsmassage is gericht op totale ontspanning en gebruikt specifieke holistische massage combinatietechnieken. Via lichamelijke ontspanning opent zich de weg naar een helend, geestelijk ‘laten zijn’.

Een puur ontspannende lichaamsmassage vertrekt vanuit een holistische visie op het samenleven en -werken van lichaam en geest.

Via een aanwezige en zachte behandeling wordt het subtiel energetisch evenwicht in het lichaam hersteld door middel van o.a. globale strijkbewegingen, wrijf- en kneedtechnieken.

De weldoende rust en ontspanning zorgen voor een aantal positieve en onmisbare effecten.

Goed om weten

Voor een oliemassage kun je je best eerst douchen, zo ben je niet alleen lichamelijk maar ook energetisch zuiverder. Drink vlak voor een behandeling liefst geen alcohol, koffie of thee.

Het is raadzaam na elke vorm van behandeling of massage enkele uren volledige rust te nemen om het effect van de behandeling maximaal te kunnen voelen. De massage-olie heeft een heilzame nawerking in je huid. Als het kan, douch je jezelf best niet meteen na de massage.

Drink voldoende water om het verwijderen van afvalstoffen uit je lichaam te bevorderen.

Helende effecten

• stimuleert bloedsomloop
• stimuleert buikademhaling
• ondersteunt verwijdering van afvalstoffen
• stimuleert het lymfatisch systeem
• vermindert stress en pijn
• ontspant spieren en huid
• versterkt je weerstand
• brengt gevoel van vernieuwde energie
• verbetert het concentratievermogen
• bevordert slaapkwaliteit

 

 

‘Hoe heerlijk kan een massage zijn…! Dank je dat ik deze massage mocht ontvangen. Ik geniet er nog van.‘ E.R.

‘De kunst van het liefdevol aanraken… voor mij klopt het helemaal! Zalig om met zachte aandacht behandeld te worden.‘ H.D.

‘Luc heeft heerlijk rustige handen, zalig‘ K.D.

‘Wat doet het me toch telkens opnieuw zo’n deugd om me in diepe ontspanning te laten begeleiden. Dank je Luc voor je heilzame en fijn bewegende handen.‘ L.S.

Na reeds jaren bij Luc te gaan, ben ik nog steeds even enthousiast over zijn massages, vakkennis en levenswijsheid. De behandelingen gebeuren steeds zonder oordeel, in zachtheid en met respect voor wie je bent en wat je nodig hebt. Mijn favoriet is deze oliemassage, die geeft mij naast ontspannen spieren ook steeds aangename neveneffecten, zoals innerlijke rust, of net energie, of inzichten. Een echte aanrader wat mij betreft.’ K.V.C.

‘Nooit iemand ontmoet met zoveel ervaring in de handen, zalig!’ W.V.D.

‘Anderhalf uur is voorbij voor je ‘t weet… ik blijf het elke keer super vinden om helende warme handen op mijn lichaam te voelen’ I.W.

‘Omdat het de eerste keer was dat ik me liet masseren door een man, was ik wat onzeker. Luc maakte me duidelijk wat ik kon verwachten van de massage en begeleidde me perfect via ademhaling zodat ik me helemaal kon ontspannen’ A.M.

‘Wat heerlijk om omringd te worden met aandacht, toewijding en zorg’ V.D.D.