Over mij

Als lichaamsgerichte psychotherapeut begeleid ik mensen via de combinatie van lichaamswerk en gesprekstherapie.

Vanaf mijn prille jeugd word ik aangetrokken door het spel tussen het onbewuste en het bewuste. Van wat mensen drijft en beweegt. Daarbij stel ik me de vraag: ‘Hoe komt het dat iemand altijd weer rechtop staat na tegenslag en de ander blijft neerliggen?

Ik hou van mensen, van een gezond leven, van gedreven zijn en van leven als volwassen man, met speelsheid. Ik hou ook van wat niet zichtbaar en toch voelbaar is, van de positiviteit waartoe mensen vanuit verbindende kracht in staat zijn, van de grootsheid van ons unieke zijn, van opladen en ontladen.

Luc Jansen

Na diepgaande opleidingen in lichaamswerk en coaching en een eigen bewustwordingsproces maakte ik twintig jaar geleden de keuze om mij volledig te wijden aan de begeleiding van mensen in hun persoonlijk groeiverhaal.

Ik begeleid zowel vrouwen als mannen individueel en als koppel. We gaan gaan op zoek naar wat er leeft en waar gerichte aandacht naartoe mag gaan. Dit gebeurt altijd vanuit afstemming en vanuit een holistische visie die zelfontplooiing ondersteunt. Daarnaast bied ik niet enkel opleiding bij individuele trajecten, maar ook via mijn groepsaanbod en herbronningsreizen.’

Namasté 

 

Mijn missie

 

Begeleiding
Op een persoonlijke en holistische wijze begeleid ik jouw potentieel. Ik ondersteun de heling van jouw lichaam en geest, zodat je de wijsheid en kracht ervaart om vanuit volwassen gedrag al jouw ervaringen liefdevol te omarmen.

Verbinding
Verbinding is leven en geeft leven. Ik nodig je uit om de verbinding met jouw lichaam, je bewustzijn, je eigenheid en de ander te verdiepen.

Inspiratie
Ik inspireer door aanraking, coaching, workshops, lezingen, meditaties en herbronningen om bewust te kiezen voor de verdieping van Levenskunst, je innerlijke pad en de milde kracht in jezelf.

Door te begeleiden, verbinden en inspireren wil ik constructief bijdragen aan een liefdevolle, bewuste en gezonde wereld, waarin ik betekenis en bezieling geef aan vreugde- en zinvolle beleving en ervaringen. Vanuit positiviteit en geloof in milde kracht, om te zijn waar ik nodig ben.

Heel graag ontmoet ik jou.
Maak hier je afspraak

    Coddiwomple