Lezing: ‘Hoe kom en blijf ik in mijn kracht’

Hoe kom en blijf ik in mijn kracht (lezing)

Je voelt je moe, uitgeblust?
Je leeft met frustratie of verdriet?
Je voelt je ingehouden of angstig?
Het is te veel en het gaat te snel?
Je wil stappen zetten in je persoonlijk leven of werk maar je stelt het telkens uit tot morgen?

In je kracht komen en blijven is een thema dat ons allen bezighoudt. Vooral als we tegen onze grenzen aanbotsen, erover gaan en moe of eenzaam achterblijven.

Vaak lijkt er geen einde te komen aan de vragen die we onszelf stellen. Waarom reageer ik altijd zus of zo in een bepaalde situatie? Hoe kan ik omgaan met onzekerheid, twijfel of angst? Waarom denk ik wat ik denk, voel ik wat ik voel en doe ik wat ik doe?

In deze lezing bekijken we samen hoe we ons bewust kunnen worden van onze patronen en belemmerende overtuigingen en hoe we van emotie naar gevoel kunnen gaan. We verduidelijken hoe persoonlijke groei werkt en hoe we onze loyaliteit kunnen gebruiken om gezonder te leven. Je krijgt met simpele schetsen inzicht in hoe we ons beter kunnen verhouden tot onszelf en onze omgeving.

Hoe zou ons leven eruit zien als ieder van ons in zijn of haar eigen kracht zou staan? Laat dat idee alvast op je inwerken en wees welkom!

 

BOEKEN

Reserveer hier je plaats voor deze lezing! 

Laden...
Lezing veerkracht
Lezing veerkracht

ALGEMENE INFO

Wees tijdig met je inschrijving want het aantal deelnemers is beperkt! 

Data en locatie volgen later

Prijs: €20
Aantal personen: max. 20

Vanuit jarenlang samenwerken in de praktijk met mensen en groepen creëerde ik een aantal handige tools rond het thema “hoe kom en blijf ik in mijn kracht”, die je in je dagelijkse leven kan inzetten.

De lezing wordt helder en gepassioneerd gepresenteerd aan de hand van een aantal praktische en herkenbare schetsen. Van hieruit ontstaat als vanzelf interactie. Hou je dus klaar voor een boeiende uitwisseling!

‘Deze lezing gaf me het gevoel dat ik mijn leven nog bewuster kan beleven… Dankbaarheid voor zoveel schoonheid én wijsheid’ J.H.

‘Luc geeft super verhelderende uitleg over vrij complexe materie, maar doet dat op een ongelooflijk bevlogen en aangename manier… Een échte aanrader!’

‘Superherkenbaar en doet deugd te voelen dat ik toch geen aliën ben’ L.V.O

‘Pure levenslessen! Zo wil ik het toch wel graag benoemen… wat ben ik blij dat ik die boeiende mens op mijn pad ben tegengekomen!’ S.O.

‘Altijd heerlijk te vernemen dat we van onze emotionele rollercoaster gemakkelijk naar ons gevoel kunnen. Heerlijk uitgelegd aan de hand van superleuke tekeningen… Blij dat ik erbij was. De moeite!’ A. S.