Massage van rug, nek, schouders en gelaat

Volledig ontspannen

Voor wie op zoek is naar de ideale ontspannende massage met ruime aandacht voor alle plaatsen waar stress zich verzamelt, is een massage van rug, nek, schouders en gelaat een krachtig alternatief voor een volledige lichaamsmassage. Ontspanning creëert een zalig gevoel van geborgenheid en harmonische sterkte. Hierin vindt gezondheid zijn oorsprong.

De zachte massagetechniek combineert knedingen met globale strijkbewegingen. Deze behandeling is een traditioneel onderdeel van de klassieke holistische of energetische massage en is ideaal voor wie last heeft van spanningen en/of spanningspijnen.

Door de plaatsen op het lichaam die gemasseerd worden, lopen niet toevallig een groot aantal energiebanen. Hierdoor wordt de lichaamsenergie weer in stroming gebracht zodat blokkades zich kunnen vrijmaken.
Het hele lichaam voelt intens behandeld en in balans, ook al wordt er enkel lokaal gewerkt.

Goed om weten

Voor een oliemassage kun je je best eerst douchen, zo ben je niet alleen lichamelijk maar ook energetisch zuiverder. Drink vlak voor een behandeling liefst geen alcohol, koffie of thee.

Het is raadzaam na elke vorm van behandeling of massage enkele uren volledige rust te nemen om het effect van de behandeling maximaal te kunnen voelen. De massage-olie heeft een heilzame nawerking in je huid. Als het kan, douch je jezelf best niet meteen na de massage.

Drink voldoende water om het verwijderen van afvalstoffen uit je lichaam te bevorderen.

Helende effecten

• stimuleert bloedsomloop en ademhaling
• ondersteunt verwijdering van afvalstoffen
• vermindert stress en pijn
• ontspant spieren en huid
• verbetert het concentratievermogen
• versterkt je weerstand

‘Dank je Luc, deze behandeling was precies wat ik nodig had om mijn zorgen en vermoeidheid naar de achtergrond te verplaatsen.‘ E.V.S.

‘De massage aan mijn hoofd bracht me vooral in complete rust. Ik merkte dat ik de laatste tijd veel te veel vanuit mijn hoofd geleefd heb. Ik kom maandelijks terug met de verwenbon!’ R.E.

‘Ik ben een ander mens! Ik voel dat de energie van de massage nog altijd door me heen stroomt, het voelt allemaal als één zacht geheel…’ L.J.

‘Ik geef me er helemaal aan over en voel me daarna helemaal relaxed. Heerlijke verwennerij…’ E.D.M.

‘Het zou uren mogen duren 🙂 Luc wist alle blokkades te vinden en bleef met aandacht masseren tot ze weg waren. Fijne rustige en warme omgeving.’ G.P.