'Reset' dag

‘Reset’ dag

Een ‘reset’ dag is een bedankingsdag voor je medewerkers of klant. Een heerlijke attentie voor een feest of tijdens een team-building of gewoon zomaar op een doordeweekse dag op het werk.

Je gekozen deelnemers genieten van een lichaamsbehandeling (op kledij) op een massagetafel. Elke persoon krijgt dertig minuten ‘reset-tijd’: twintig minuten behandeling- en tien minuten duiding rond de taal van hun lichaam.

Op één dag kunnen er maximaal tien reset-behandelingen worden gegeven.

'Reset' dag

PRAKTISCHE INFO

Het volledige ‘reset’ dag kost €520 (excl. BTW) zonder transportkost en omvat tien ‘reset’-behandelingen plus persoonlijke duiding.

Een reset dag vindt plaats bij jou op kantoor of in het bedrijf. Het enige wat hiervoor nodig is, is een rustige ruimte met daglicht waarin we niet gestoord worden.

Indien hiervoor een extra ruimte dient gehuurd te worden, wordt die apart in rekening gebracht.

'Reset' dag

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur.

Annulatie kan tot 1 maand voor de overeengekomen datum zonder kosten. Bij een annulatie minder dan 1 maand voor het begin de ‘reset’-dag, krijg je 50% van het inschrijvingsgeld terug of kan je zorgen voor een vervanger. Er is geen terugbetaling mogelijk bij laattijdige annulatie (7 dagen voor de ‘reset’-dag) of bij niet opdagen.

In geval van overmacht kan de ‘reset’-dag uitzonderlijk worden afgelast of uitgesteld. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.