Sense massage

Sense massage

Thuiskomen in jezelf…

Ben jij klaar voor een intens zintuiglijke reis door het helende landschap van jouw lichaam?
Wil je je helemaal ontspannen en thuiskomen in jezelf?

Deze langzaam uitgevoerde behandeling heeft tot doel om het lichaam te laten tintelen in alle cellen, ontspanning te creëren en op te laden.

Er is tijd en ruimte om door middel van zachte aanraking en streling uitgenodigd te worden om ademend los te laten en helemaal in het hier en nu thuis te komen in jouw lichaam. Soms gebeurt dit op het ritme van de deining van de zee, soms kabbelend als water in beekjes en dan weer door diverse knijpbewegingen.

De massage wordt niet alleen met de handen, maar ook met het zachte deel van de onderarmen uitgevoerd. Heel het lichaam wordt liefdevol met warme olie aangeraakt om een diepere verbinding met jezelf mogelijk te maken. Deze massage vindt zijn oorsprong in een tantrische massage.

Er wordt tijdens de massage niet gesproken, wel af en toe gevraagd om diep in en uit te ademen.
De sense massage voelt als een intens ontspannende, helende, reinigende, voelende, voedende en rituele behandeling.

Vooraf aan de behandeling is er een gesprek voorzien om aan te komen, tot rust te komen en de sense massage verder toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Wens je een langer gesprek vooraf of nadien, geef dit dan door bij het boeken van je massage.

Goed om weten

Voor een oliemassage kun je je best eerst douchen, zo ben je niet alleen lichamelijk maar ook energetisch zuiverder. Drink vlak voor een behandeling liefst geen alcohol, koffie of thee.

Het is raadzaam na elke vorm van behandeling of massage enkele uren volledige rust te nemen om het effect van de behandeling maximaal te kunnen voelen. De massage-olie heeft een heilzame nawerking in je huid. Als het kan, douch je jezelf best niet meteen na de massage.

Drink voldoende water om het verwijderen van afvalstoffen uit je lichaam te bevorderen.

Helende effecten

• verbetert doorbloeding
• stimuleert en activeert de ademhaling
• creëert ruimte voor ongekende lichamelijke gewaarwordingen
• aandacht voor wat innerlijk ruimte nodig heeft
• genieten van wie je bent, be-leven, verwelkomen
• omarmen van jezelf en je eigen sensualiteit
• aanrakingen in openheid ontvangen

‘Beste massage ooit! Luc is echt goed in wat hij doet, blij dat ik inBalans gevonden heb. Ik kom zeker terug!’ E.B.

Het doet me elke keer opnieuw zo’n deugd dat je massage me uitnodigt om helemaal te mogen genieten, om helemaal mezelf te mogen zijn zowel tijdens als na de behandeling! Oprechte dank voor het creëren van deze veilige ‘sacred space’, je zorgzame handen en je professionalieit.‘ B.G.

Heerlijk, ontspannen, zacht en koesterend, zo heb ik de Sense massage ervaren… Ik denk niet dat mijn lichaam al eerder met zo ‘n rustige aandacht is aangeraakt. Luc masseerde onder andere plekken die bijna nooit aangeraakt worden, zoals de zijkanten van mijn vingers of knieholtes. ’t Is heerlijk zakken in mezelf en heerlijk om te mogen ontvangen! ‘ A.V.E.

‘… dank je om aanwezig te blijven tijdens mijn reactie op de massage. Dank je voor je ruimte, de veiligheid en het luisterende oor. Ik kan het gevoel van warmte en aandacht weer ervaren en dat is iets wat ik heel lang gemist heb’ E.V.

‘Ik ben mezelf dankbaar en voel me gezegend dat ik mezelf toeliet om deze prachtige en intense massage met de juiste ‘touch’, te ontvangen’ D.R.

‘Bedankt Luc voor zoveel warmte, je handen zijn zalig. Ik heb intens genoten’ K.M.

‘Dit voelde als een helende, rituele behandeling. Het voelde als helemaal thuiskomen in mijn lichaam’ H.B.

‘Dank je Luc voor het vrijmaken van mijn blokkades en om me te begeleiden naar mijn vertrouwen’ A.V.E.

‘Veiligheid, geborgenheid, toewijding’ W.V.A.

PRAKTISCHE INFO

Sense massage (2u20) €150

Sense massage met gesprek (3u) €190