Zen-shiatsu coaching

Terug naar de bron in Ierland

Laat je raken door dit mystieke eiland

 

Een vijfdaagse rond de kunst van bewust leven.
Maria Meulders (Body and Soul Coaching) en Luc Jansen (inBalans), verbinden onze missie en passie met elkaar als levenskunstenaars. We begeleiden voor het eerst samen een verdiepende reis naar Ierland. Een vijfdaagse, waarin meer dan ooit ruimte is voor de steeds evoluerende balans van het mannelijke en vrouwelijke in onze wereld. Wij nodigen jullie uit om Ierland samen met ons te be-leven. Met een open en liefdevolle geest, bewust in verbinding met het mannelijke en vrouwelijke in jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Céad míle fáilte (welkom)
We ont-moeten elkaar om te ervaren en bewust samen te ontdekken.

We reizen door prachtige natuur en bezoeken krachtige oude plaatsen. Daar maken we tijd voor stilte, openhartig delen in de cirkel, meditatie, zacht bewegingswerk en bewust ademen.

We staan open voor de verbinding tussen ogenschijnlijke tegengestelden: wat is voelbaar maar niet meteen tastbaar, wat is meetbaar en immens. Wat leeft tussen actie en ontspanning, tussen verleden en heden, tussen onze voorouders en ons, tussen ons en de volgende generaties, tussen legenden, mythen, geloof, mystiek en zin voor realiteit, tussen wijsheid en kennis, tussen uitstellen en beslissen, tussen ontspanning en actie, tussen geven en nemen, tussen vanzelfsprekendheid en ontroering…

We beleven de polariteit van het mannelijke en vrouwelijke in onszelf, de andere en onze relaties.
We exploreren hoe we onszelf kunnen toestaan om de eigenheid en kwaliteit van elk van de polen te leren waarderen, eren en vieren. Zodat we onszelf en elkaar vanuit meer heelheid en harmonie kunnen ont-moeten.

We omarmen hierbij alles wat zich aandient. We geven ruimte aan wat in ons leeft en nodigen zo ontroering, ontspanning, inspiratie en heling uit. Terwijl we ons onderdompelen in al het mooie wat Ierland ons te bieden heeft. 

FAQ's

FAQ’s algemeen

* Wat brengt het je?
Deze verdieping is een uitnodiging om je opnieuw bewust in tijd en ruimte met jezelf en de ander te verbinden.
Deze verdieping nodigt jouw intuïtie en voelend vermogen uit.

* Wat kan je verwachten?
We dompelen ons een aantal dagen onder in een overvloed die Ierland ons kan bieden aan krachtige en oeroude plaatsen. Verwacht je aan verbindingen en verwondering buiten en in jezelf. We omarmen stromingen in onszelf die ons fysiek, energetische en spiritueel mee vorm geven op ons pad. Maar bovenal is de hele reis één GENIETEN…!

* Ik heb weinig kennis/ervaring met bewustzijn en/of persoonlijke ontwikkeling, is dat een probleem?
Kennis en ervaring is meegenomen. Heb je die niet maar voel je je aangetrokken tot deze reis, ben je ook meer dan welkom!

* Wat wordt er van mij verwacht?
Een open geest en hart, nieuwsgierigheid naar kennis en ervaring.

* Wat voor type reis is dit?
Deze verdiepingsreis is als een retraite of herbronnings-, inspiratie- en/of ervaringsreis. Of het nu cultuur, geschiedenis, spiritualiteit of gezondheid is, deze verdiepingsreis combineert het beste van verschillende werelden.

* Is het de bedoeling dat ik meedoe aan alle activiteiten?
We zijn ‘en route’ doorheen Ierland, dus iedereen toert mee van locatie naar locatie. Ieder is uiteraard dan vrij om ter plekke deel te nemen of niet. Afhankelijk van de dagplanning is er meer of minder individuele ruimte.

* Is er ruimte om alleen te zijn?
Op elke locatie kan je, indien gewenst, een tijd alleen zijn. De duur hangt af van de dagplanning en wordt in onderling overleg op het moment zelf besproken.

* Is er ruimte voor stiltemomenten en/of meditatie?
Zeker. Op de meeste plaatsen waar we alleen zijn, is er de mogelijkheid om samen of alleen te mediteren. We spreken dit telkens ter plaatse af. De duur hangt af van de dagplanning en wordt in onderling overleg op het moment zelf besproken. Een actievere vorm van meditatie is het uitvoeren van zachte bewegings- en ademhalingsoefeningen. Ook het uitvoeren van eventuele rituelen, bespreken we ter plaatse.

 

FAQ’s praktisch

* Wat is het aantal deelnemers?
We reizen bewust met een eerder kleine groep: min. 8 en max. 12 deelnemers.

* Moet ik snel boeken?
Een vroege individuele boeking verzekert je plaats voor deze reis.
Boek je met jouw groep, team of organisatie wordt de reis meteen vastgelegd.

* Is inBalans een reisagentschap?
Nee, inBalans creëert, faciliteert en begeleidt deze reizen vanuit gedrevenheid en voeling met wat er leeft in onze maatschappij en wil een ruimte en tijd aanbieden voor innerlijke groei, inspiratie, kennis, verwondering en thuiskomen.

* Is er een officiële reisagent?
Uiteraard! Deze reis is een samenwerking met een erkende reisagent.

 * Neem ik een reis- en/of annulatieverzekering?
Het staat je vrij om een reis- en/of annulatieverzekering te nemen. Hou er ook rekening mee dat dit in sommige betaalkaarten mee wordt aangeboden.

* Slaap ik alleen of met twee op een kamer?
In principe zijn alle kamers tweepersoonskamers. Mits een meerprijs kan je een enkele kamer boeken.

* Wat kost de reis?
De kostprijs ligt op dit moment nog niet vast. Contacteer me indien je op de hoogte gehouden wil worden.

* Hoeveel betaal ik als voorschot?
De prijs van het voorschot ligt op dit moment nog niet vast. Contacteer me indien je op de hoogte gehouden wil worden.

* Welke kosten zijn inclusief?
Vluchtkosten, transport ter plaatse, professionele begeleiding, toegangstickets, overnachting in een tweepersoonskamer, ontbijt.

* Welke kosten zijn exclusief?
Vervoer van en naar de luchthaven in België, snacks, lunch en diner en eventuele meerprijs voor boeking van een enkele kamer.

Wat neem je mee

Om diverse redenen reizen we zo licht mogelijk, wat neem je zeker mee:

• identiteitskaart of paspoort! Vul bij je reservatie je gegevens in zoals die staan vermeld op je identiteitskaart
• jouw vluchtdocumenten!
• In Ierland betaal je met euro’s
• reisstekker voor stopcontacten TYPE G (dezelfde als in Engeland)
• (reis)medicatie, indien nodig
• ‘laagjes’-kleding, muts, handschoenen, sjaal
• buiten de noodzakelijke reiskleding hoef je geen extra ‘mooie’ kleding mee te nemen
• waterdichte (!) en gemakkelijke wandelschoenen
• regenjas en/of kleine handige paraplu
• zonnebril
• fototoestel
• GSM, oplader en/of powerbank

Kleine snacks of drank voor onderweg kunnen we aankopen bij aankomst in Dublin.

Ondanks de goedgevulde dagplanning proberen we elke avond tijdig bij het hotel in te checken, zodat er tijd is om ons, indien nodig, op te frissen voor het avondmaal. Mochten we toch langer onderweg zijn dan voorzien, dan schuiven we gewoon onze ‘vuile’ voeten meteen onder tafel.

‘Mocht je het nog niet weten… Luc is een ware (levens)gids, ondanks een ongelooflijke drive en kennis blijft hij voeling houden met wat er leeft in de groep… chapeau!’ L.S.

‘De wandelingen waren zo mooi. De grafheuvels en andere krachtplaatsen bezoeken gaf me een tintelend gevoel. Soms had ik het gevoel dat de hemel de aarde raakte…’ R.V.G.

‘Wat een rijke ervaring! Wat een fascinerende en adembenemende verdiepingsreis! Dank je Luc voor je professionaliteit en fijne humor’ E.D.

‘En of het een verdieping was … de kracht en de energie blijven me tot op heden nog steeds omarmen & verwarmen. Er gaat geen dag voorbij of ik denk er in dankbaarheid aan terug…’ L.V.B.

‘De reis heeft me diep geraakt! Alles wat er was, mocht er zijn. De inspirerende gesprekken onderweg. De prachtige landschappen, de mysterieuze bomen en eeuwenoude stenen momumenten. Allemaal stille getuigen van een intens verleden.’ S.D.V.G.

‘De plaatsen die we bezochten waren één voor één pareltjes. Ik heb mijn hart geheel onverwacht verloren aan Ierland. Alsof ik werd ondergedompeld in een warm bad vol kennis en ervaringen. Pure inspiratie! Het leek alsof de tijd stilstond en ons eindeloos omarmde. Een aanrader!’ S.V.M.

PRAKTISCHE INFO

EXACTE DATUM VOLGT BINNEKORT

Begeleiders: Luc Jansen, Maria Meulders (body and soul-coach en transformatie-coach)

Prijs: volgt later

Levenskunst stap voor stap
Today cartoon
happiness cartoon
happiness cartoon
Today cartoon
happiness cartoon
Today cartoon
Today cartoon
happiness cartoon
Levenskunst stap voor stap
Levenskunst stap voor stap
Today cartoon
happiness cartoon
happiness cartoon
Today cartoon
Today cartoon
happiness cartoon
happiness cartoon
Today cartoon
Levenskunst stap voor stap
Today cartoon
Today cartoon
Today cartoon
Today cartoon