Zen-shiatsu coaching

Herbronning in Schotland 2024

 Laat je raken door een magisch Schotland

 

(her)Ontdek jouw innerlijke kompas tijdens een unieke herbronningsreis naar Schotland!

We ontmoeten elkaar in de ervaring van bewust samenzijn te midden van de natuurpracht van Schotland, die je als geen ander uitnodigt tot zelfreflectie. Laat je inspireren en begeleiden tijdens coachingssessies in groep op deze bijzondere locaties. Samen gaan we er op zoek naar mogelijke antwoorden en verkennen we diverse elementen zoals beweging, opstellingswerk, ademwerk, meditatie, verstilling en reflectie, waarbij we ruimte geven aan wat zich aandient. De locaties die we bezoeken zijn hier uitermate geschikt voor.

Deze reis gaat verder dan alleen maar een uitstap; het is een gelegenheid om te ontdekken wat er diep vanbinnen leeft en om de nuances van je innerlijke zelf en de subtiliteiten tussen je hoofd, je hart en je buik te verkennen. Het is een ontdekkingsreis…

Met mijn jarenlange expertise begeleid en ondersteun ik graag jouw innerlijke reis naar een breder bewustzijn te midden van een adembenemend Schotland in de herfst.

Ben je klaar om deel uit te maken van deze bijzondere reis?
Tot gauw!

Voor wie?
Deze reis is voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en zelfontdekking. Of je nu op een keerpunt in je leven staat, gewoon de behoefte voelt om jezelf beter te leren kennen, behoefte voelt aan reflectie of om je samen met de ander te verbinden, deze reis biedt een unieke kans om dieper in jezelf te duiken en nieuwe inzichten op te doen. Het maakt niet uit of je ervaren bent in zelfontwikkeling of hier net mee begint; deze reis is voor iedereen die openstaat voor bewustwording en groei

Locatie

Ontdek de betoverende eilanden Skye en Lewis. Te midden van het kleurrijke herfstlandschap nemen we de tijd om te reflecteren en te voelen, en laten we ons leiden door magische plaatsen die enkel spreken in stille aanwezigheid.

Skye, uitgeroepen tot het mooiste eiland van Schotland, biedt een adembenemende, ruige natuur. Op Lewis stappen we 4500 jaar terug in de tijd bij de magische Stones of Callanish. Schotland in de herfst betovert met zijn ongeëvenaarde schoonheid, waarbij we kunnen genieten van de beste kansen op aangenaam weer. Laat je verwonderen door deze unieke reiservaring!

FAQ's

DDit  FAQ’s algemeen

* Wat brengt het je?
Deze herbronning is een uitnodiging om je opnieuw bewust in tijd en ruimte met jezelf en de ander te verbinden.
Deze verdieping nodigt jouw intuïtie en voelende vermogen uit.

* Wat kan je verwachten?
We dompelen ons een aantal dagen onder in een overvloed die Schotland ons kan bieden aan krachtige en oeroude plaatsen. Verwacht je aan verbindingen en verwondering buiten en in jezelf. We omarmen stromingen in onszelf die ons fysiek, energetische en spiritueel mee vorm geven op ons pad. Maar bovenal is de hele reis één GENIETEN…

* Ik heb weinig kennis/ervaring met bewustzijn en/of persoonlijke ontwikkeling, is dat een probleem?
Kennis of ervaring rond bewustzijn en/of persoonlijke ontwikkeling, een open geest en een fijne levensingesteldheid is allemaal meegenomen.
Heb je weinig kennis en/of ervaring rond bewustzijn en wil je de stap in het uitnodigende onbekende graag zetten, ben je meer dan welkom!

* Wat wordt er van mij verwacht?
Een liefdevolle open geest, nieuwsgierig naar kennis en ervaring, denkend en voelend, warm van hart.

* Wat voor type reis is dit?
Deze herbronning is als een retraite of verdiepings-, inspiratie- en/of ervaringsreis. Of het nu natuur, cultuur, geschiedenis, spiritualiteit of gezondheid is, deze verdiepingsreis combineert het beste van deze werelden.

* Is het de bedoeling dat ik meedoe aan alle activiteiten?
We zijn ‘en route’ doorheen Schotland, dus iedereen toert mee van locatie naar locatie. Voor de meeste activiteiten wordt er eerst afgestemd met de groep. Ieder is dan vrij om ter plekke deel te nemen of niet. Afhankelijk van de dagplanning is er meer of minder individuele ruimte.

* Is er ruimte om alleen te zijn?
Op elke locatie kan je, indien gewenst, een tijd alleen zijn. De duur hangt af van de dagplanning en wordt in onderling overleg op het moment zelf besproken.

* Is er ruimte voor stiltemomenten en/of meditatie?
Zeker. Op de meeste plaatsen waar we alleen zijn, is er de mogelijkheid om samen of alleen in stilte te zijn of te mediteren. We spreken dit telkens ter plaatse af. De duur hangt af van de dagplanning en wordt in onderling overleg op het moment zelf besproken. Een actievere vorm van meditatie is het uitvoeren van zachte bewegings- en ademhalingsoefeningen. Indien de behoefte leeft voor een ritueel, kunnen we dit ook uitvoeren. Ook dit bespreken we ter plaatse, als er vraag naar is.

 

FAQ’s praktisch

* Wat is het aantal deelnemers?
We reizen bewust met een kleine groep van 7 à 8 deelnemers.

* Moet ik snel boeken?
Een vroege individuele boeking verzekert je plaats voor deze reis. Vanaf 7 ingeschreven deelnemers gaat de reis ook effectief door. Boek je met jouw groep, team of organisatie, kan de reis meteen worden vastgelegd!

* Is inBalans een reisagentschap?
Nee, inBalans creëert, faciliteert en begeleidt deze herbronningen vanuit gedrevenheid en voeling met wat er leeft in onze maatschappij en wil een ruimte en tijd aanbieden voor innerlijke groei, inspiratie, kennis, verwondering en thuiskomen in jezelf.

* Is er een officiële reisagent?
Uiteraard! Deze reis is een samenwerking samen met de erkende reisagent Beautiful Britain.

 * Neem ik een reis- en/of annulatieverzekering?
Het staat je vrij om een reis- en/of annulatieverzekering te nemen. Hou er ook rekening mee dat dit in sommige betaalkaarten mee wordt aangeboden.

* Slaap ik alleen of met twee op een kamer?
In principe zijn alle kamers tweepersoonskamers. Deze formule is te verkiezen. Mits een gebruikelijke meerprijs kan je een enkele kamer boeken.

* Hoeveel betaal ik als voorschot?
De prijs van het voorschot ligt op dit moment nog niet vast.

* Welke kosten zijn inclusief?
Zie info op deze pagina

* Welke kosten zijn exclusief?
Zie info op deze pagina

* Zijn er extra kosten?
Nee

Wat neem je mee

De herfst in Schotland is absoluut het mooiste seizoen om te reizen. Houd er echter rekening mee dat het behoorlijk vochtig of nat kan zijn en stevig kan waaien. Desondanks streven we om diverse redenen naar licht reizen met enkel handbagage!

Wat neem je zeker mee:
• identiteitskaart of paspoort! Vul bij je reservatie je gegevens in zoals die staan vermeld op je identiteitskaart
• jouw vluchtdocumenten!
• in Schotland betaal je met Britse Ponden! (GBP)
• reisstekker voor stopcontacten TYPE G (dezelfde als in Engeland)
• (reis)medicatie, indien nodig
• ‘laagjes’-kleding, muts, handschoenen, sjaal
• buiten de noodzakelijke reiskleding hoef je geen extra ‘mooie’ kleding mee te nemen
• waterdichte (!) en gemakkelijke wandelschoenen (evt rubberen laarzen waar je gemakkelijk in kan stappen)
• regenjas en/of kleine handige paraplu
• zonnebril
• GSM, oplader en/of powerbank

Kleine snacks of drank voor onderweg kunnen we aankopen bij aankomst in de luchthaven van Edinburgh.

Ondanks de gevulde dagplanning proberen we elke avond tijdig bij het hotel in te checken, zodat er tijd is om ons, indien nodig, op te frissen voor het avondmaal. Mochten we toch langer onderweg zijn dan voorzien, dan schuiven we gewoon onze ‘vuile’ voeten meteen onder tafel.

inclusief
  • een inspirerende rondtrip met coaching.
  • retourvlucht Brussel/Edinburgh
  • transport ter plaatse in een minibusje
  • retour ferry overtocht vanuit Skye/Lewis
  • overnachtingen op basis van een standaard 2-persoonskamer incl. ontbijt
  • plaatselijke onkosten (brandstof, tolwegen, toegangstickets, parking)
Exclusief
  • middag- en avondeten
  • andere eigen onkosten

 PRAKTISCHE INFO

In 2025 wordt deze herbronning opnieuw aangeboden! Stuur me een bericht als je interesse hebt.

‘Dankjewel Luc voor deze unieke ervaring! Ik heb genoten van jouw begeleiding: heel uitnodigend naar wie ik ben als persoon en welke keuzes ik maak in m’n leven, respect- en liefdevol en een vat boordevol kennis en weetjes. Het was een genoegen om samen met jou op pad te gaan’
K.D.W.

‘Mijn god, wat heb ik echt genoten van de plekken die we bezochten. Echt wat ik nodig had. Het ruige landschap heeft me helemaal gegrond en opgeladen. Dank je Luc om me in deze prachtige omgeving mee te nemen!’
C.K.

‘We waren niet met z’n zevenen, maar met z’n achten op reis. Schotland leek wel een extra reisgenoot: een oeroude en tegelijkertijd enorm levendige gezel. Zijn meren, eilanden, heuvels, valleien, zijn vele schapen en zijn ‘thin places’ daagden ons uit of deden ons juist verstillen. We geraakten doorweekt door de regen en vijf minuten later verwonderden we ons over de pot zilver die uitgegoten werd over het landschap. Zelf geraakte ik er helemaal in mijn element en voelde een zekere ‘onverschrokkenheid’ die door deze wilde reisgenoot aangewakkerd werd.’
A.V.

‘Het was een zegen om deel uit te maken van mijn reisgezelschap. Er was ruimte voor beleving, innerlijk werk en verdieping. Dank!’
S.E.

‘Ik herinner me vooral het licht, het open landschap en de uitnodigende oude sites. Alles leek te ademen en ik kon me bij sommige momenten haast bewegen in het verleden…’
J

‘Schotland in de herfst…., hoe betoverend mooi!’
D.

Levenskunst stap voor stap
happiness cartoon
happiness cartoon
Levenskunst stap voor stap
Levenskunst stap voor stap
Skye
Levenskunst stap voor stap
happiness cartoon
happiness cartoon
Levenskunst stap voor stap
Levenskunst stap voor stap
happiness cartoon
happiness cartoon
Levenskunst stap voor stap
Levenskunst stap voor stap
Levenskunst stap voor stap
Levenskunst stap voor stap
Levenskunst stap voor stap