Levenskunst - Bewust van emotie naar Gevoel
Levenskunst logo

Bewust van emotie naar Gevoel

BELANGRIJKE WIJZIGING

De eerder geplande boekvoorstelling
van ‘Levenskunst – Bewust van emotie naar Gevoel’
wordt verplaatst naar een later,
op dit moment nog onbekend moment!

Aboneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Levenskunst gaat over de kunst om je veerkrachtig doorheen je leven te bewegen. Om je leven te beleven met een open en liefdevolle geest, bewust in verbinding met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Het is de kunst om met kennis en aandacht continu te blijven groeien naar een waardevol en inspirerend leven. Van kwetsbaarheid naar kracht. Van emotie naar gevoel. Balanceren tussen geven en nemen. Kiezen voor hoofdzaken, loyaal aan jezelf en in afstemming met je omgeving. Je missie vanuit liefdevolle verantwoordelijkheid vormgeven.

Cirkel van Levenskunst

‘Een mens heeft twee levens, het tweede begint
zodra hij ontdekt dat hij er maar één heeft’
Confucius

Een boek vol heerlijke illustraties, uitnodigende tekst en pareltjes van quotes.

Hilde B. (proeflezer)

“Vergeven doe je in de eerste plaats om jezelf te bevrijden van een zware last. Het doet je verder kijken dan gisteren en vandaag. Het laat (eindelijk) je wonden helen, omdat je de hoop opgeeft dat het verleden anders had kunnen zijn… Uiteindelijk smelt je zwaarte als sneeuw voor de zon. Ook al lijkt vergeven eerder zinloos in onze gekke wereld met grote zelfbeelden, ego’s en talloze verwachtingen of verplichtingen, het blijft uitermate waardevol voor een vervullend en verlicht leven.”
uit ‘Levenskunst – van emotie naar Gevoel’

Met dit boek wil ik bijdragen tot bewustzijn en zelfreflectie. Dit doe ik door een stuk kennisoverdracht aan de hand van tekeningen, voorbeelden uit de praktijk, bijpassende quotes en praktische handvaten om mee aan de slag te gaan.

Een boek dat je uitnodigt om de mooiste versie van jezelf te be-leven.

Hilde B. (proeflezer)

‘Je bent geboren met vleugels.
Waarom zou je dan door het leven kruipen?’
Rumi

“Gevoel opent zich als een bloem die haar schoonheid, kleur en geur deelt met de omgeving, omdat het zaadje bewust en in vertrouwen in vruchtbare grond werd geplant. Het is de vrucht die de tijd en ruimte kreeg om te groeien en te rijpen.”
uit ‘Levenskunst – van emotie naar Gevoel’

Met wat ik nu weet

“Levenskunst is geen vaardigheid met een eindpunt. In tegendeel, het is een zoektocht, een voortdurende beweging. Misschien ligt zoeken niet in je aard en vind je moeiteloos. Misschien houdt je zoeken nooit op en is vinden slechts een bijkomstigheid. Misschien houd je vooral van de ervaringen en ontdekkingen op jouw levenspad. Misschien wil je bij momenten enkel een opfrissing van wat je al lang wist maar even was vergeten? Hoe het ook zij voor jou, ik schets graag met beeldend taalgebruik de kwaliteiten van levenskunst.”
uit ‘Levenskunst – van emotie naar Gevoel’

Ik kan echt de waarde van dit boek zien. Ik denk dat mensen die het even moeilijk hebben, die twijfelen en zoeken, door jou goed geholpen kunnen worden. De liefde straalt uit het boek. En wat goed dat je jouw ervaringen gebundeld hebt en ze deelt met de mensheid.

Bart P. (proeflezer)

 

 

PRAKTISCHE INFO

Ja, ik bestel graag een exemplaar van het boek ‘Levenskunst – Bewust van emotie naar Gevoel’!

En kies uit de volgende mogelijkheden:

  1. Ik bestel een gesigneerd exemplaar dat ik ontvang op de boekvoorstelling. Ik betaal hiervoor €24,95 per boek en vermeld “Boek voorstelling“, mijn naam en het aantal exemplaren bij de overschrijving.
  1. Ik bestel een gesigneerd exemplaar dat ik afhaal in de praktijk (Bergakker 9 in Vosselaar). Ik betaal hiervoor €24,95 per boek en vermeld “Boek praktijk“, mijn naam en het aantal exemplaren bij de overschrijving.
  1. Ik laat het boek opsturen. Ik betaal hiervoor €30,65 (€24,95 + €5,70 verzendingskosten) en vermeld mijn naam en adres en het aantal exemplaren bij de overschrijving.
    Indien je meerdere exemplaren wilt laten opsturen, contacteer me dan even i.v.m. de verzendingskosten.

Ik betaal op het rekeningnummer
BE28 0014 0745 2620.

Laat me zeker weten mocht je speciale wensen i.v.m. het signeren hebben!

 

Waw, wat een boek!! Ik had geen verwachtingen vooraf, en kon dus niet vermoeden dat ik in een universum terecht zou komen waarvan ik het bestaan wel kende, maar dat ik nog nooit betreden had. Dankjewel om mij in dit universum uit te nodigen.

Bart P. (proeflezer)

Oefening baart levenskunst
Alles wat je doet is van belang en heeft een effect. Zo kan je bijvoorbeeld bewust kiezen om je vleugels te blijven spreiden. Of begrijpen dat om de vruchten te plukken van je succes, je eerst liefdevolle zaadjes hoort te planten en dat het natuurlijke ritme van de groei in de kern deel uitmaakt van je bewustzijnsproces”
uit ‘Levenskunst – van emotie naar Gevoel’

Beweging in stilte

“Jezelf een vraag stellen is een manier om van waarneming (bewustzijn) naar Gevoel te gaan. Een vraag opent energie, zet in beweging en maakt ruimte. De vraag die ik mijzelf bijvoorbeeld vaak stel, is: ‘Word ik hier rustig van?’ Wanneer het antwoord op deze vraag ‘ja’ is, betekent dit dat er ergens in mijn systeem iets zit dat zich kan vereenzelvigen met het onderwerp van de vraag. Als ik er onrustig van word, betekent dit dat het op dit moment in mijn leven niet de juiste keuze is.”
uit ‘Levenskunst – van emotie naar Gevoel’

Veerkracht