Lichaamsbehandelingen
Zen-shiatsu

Zen-shiatsu

Behandeling op losse kledij – 60′ of 90′
Een sessie Zen-shiatsu bestaat uit een zen-shiatsubehandeling en een kort gesprek. Jouw behoefte van het moment en de fase in jouw behandelingstraject bepalen waar de klemtoon ligt. Er wordt duiding gegeven over wat je lichaam jou vertelt en schijnt licht op wat jouw aandacht nodig heeft.

Energetische lichaamsmassage

Energetische lichaamsmassage

Oliemassage – 60′ of 90′
De energetische lichaamsmassage is gericht op totale ontspanning en gebruikt specifieke holistische massage combinatietechnieken.

Deze puur ontspannende lichaamsmassage vertrekt vanuit een holistische visie op het samenleven en -werken van lichaam en geest.

Puur ontspannen

De kunst van het liefdevol aanraken.

“Aanraking is zo’n natuurlijke en noodzakelijke behoefte… het doet zo immens deugd”: ik hoor het vaak in contact met cliënten.

Het raakt je als mens, het raakt je in je wezen.
Het geeft ruimte en ontspant. 

De aangeboden behandelingen bevorderen de bloedsomloop en brengen het zenuwstelsel tot rust. Stress en pijn verdwijnt of wordt verkleind tot een minimum.
Je voelt je lekkerder in je vel, bewuster en wint aan levensenergie.
Kom opnieuw in contact met je kwetsbare kracht, je gevoel.

Geniet van waardevolle momenten of gewenste aanvulling in je dagelijks leven. Welkom!

 

Massage van rug, nek, schouders en gelaat

Massage van rug, nek, schouders en gelaat

Oliemassage – 60′
Voor wie op zoek is naar de ideale ontspannende massage met ruime aandacht voor alle plaatsen waar stress zich verzamelt, is deze behandeling een krachtig alternatief voor een volledige lichaamsmassage. Ontspanning creëert een zalig gevoel van geborgenheid

Energetische acupressuurmassage

Energetische acupressurmassage

Oliemassage – 60′
Acupressuur is een oeroude Chinese geneeskunst om pijn en spanning in de spieren los te maken en de algemene circulatie en innerlijke rust in het lichaam te vergroten. Deze Energetische acupressuurmassage vindt zijn oorsprong in het samengaan van Zen-shiatsu, een holistische oliebehandeling en energetisch werk.

Sense massage

Sense massage

Oliemassage – 2u30′ of 2u50′
Ben jij klaar voor een intens zintuiglijke reis door het helende landschap van jouw lichaam?

Wil je je helemaal ontspannen en thuiskomen in jezelf?

Deze langzaam uitgevoerde behandeling heeft tot doel om het lichaam te laten tintelen in alle cellen, ontspanning te creëren en op te laden.

inspiratietraject 'Groeien in kracht'

Reset behandeling

Behandeling op losse kledij – 60′
De verkwikkende Reset-behandeling verbetert de concentratie en vermindert het gevoel van stress en vermoeidheid. Het is een ideale behandeling ter preventie van burn-out, pijn en stress maar ook om heerlijk te ontspannen.

Deze behandeling combineert verschillende behandelingen in één.